ING Kadınlar basketbol Süper Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi olan Uludağ Basketbol Takımı, Avrupa kupası sonrasında lige döndü ve cumartesi günü ligin iddialı takımlarından Nesibe Aydın’ı  11 Aralık Pazar günü saat 13.30’da konuk edecek.

Uludağ’ın Perileri, Elitzur Holon önünde aldığı yenilgi sonrasında Avrupa defterini tamamen kapatırken, ligde yükselişini devam ettirebilmek amacıyla, Ankara Nesibe Aydın’ı Nilüfer’deki Tofaş Salonu’nda konuk edecek.

Uludağ Basketbol ligdeki son mücadelesinde deplasmanda Kayseri Melikgazi Beledi Spor Kulübü’nü 82-81 yenerken, Nesibe Aydın ise Ankara’da oynanan maçta İstanbul temsilcisi Emlak Konut’a 72-84 yenilmişti. Ligde Bursa temsilcisi sekizinci, Nesibe Aydın ise beşinci sırada yer alıyor.

Yeşil beyazlı basketbolcular, lig mücadelesini 2 yabancı ile sürdürürken, annesi vefat eden Ferda Yıldız’ın yeni haftadan itibaren takıma dahil olarak çalışmalara katılması bekleniyor. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Özge Şentürk Bayraktar, Murat Zafer ve Burak Erkan hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele Basketbol Federasyonu’nun yuotube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi