ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yer alan ve ilk kez Avrupa heyecanı yaşayan Bursa’nın tek temsilcisi Uludağ Basketbol, Avrupa Kupası’nda Bursa’daki son karşılaşmasını İsrail temsilcisi Elitzor Holon ile oynayacak.

İlk kez yer aldığı Avrupa Kupası E Grubu’nda bugüne kadar oynadığı dört maçta galibiyetle tanışamayan Uludağ’ın Perileri, sezonun ilk galibiyetini ikinci sırada yer alan İsrail Temsilcisi önünde alabilmek için mücadele verecek. Temsilcimiz uzun süre önde götürdüğü maçı İsrail’de son periyottaki performansıyla 86-74 kazanmıştı.

Uludağ Basketbol baş antrenörü Selen Erdem, “Bursa’daki grubumuzun son maçını oynayacağız. Bursalı basketbolseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu mücadelede bizleri desteklemelerini bekliyoruz” dedi. Bursa ekibinde bu mücadele öncesinde sakat oyuncu bulunmuyor. Nilüfer’deki Tofaş Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Sırbistan’dan Vladimir Jevtoviç, Petar Pesic ve Karadağ’dan Mladen Lucic hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele FIBA’nın yotoube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi