Müsabakaya Bursasporlu basketbolcular "Engelleri Sevgiyle Birlikte Aşalım" pankartıyla çıktılar. Karşılaşmaya Bursaspor Durmazlar, Karlo Vragoviç, Salih Uğraşan, Şahin Ekmen, Yunus Çankaya, Dejan Borovnjak beşiyle başlarken, ev sahibi ekip Türk Telekom ise  Ahmet Fatih Cantitiz Recep Solak, Mehmet Özdoğan, La Shawn, Eugene Nathaneil beşiyle sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık periyodundan Busraspor Durmazlar Borovnjak, Karlo Vragoviç ve Şahin Ekmen ile sayılar buldu. Evsahibi ekip ise La Shawn, Eugene ve Fatih Cantitiz ile sayılar buldu. Potanın Timsahları İlk 5 dakikalık bölümü Türk Telekom’un 10-9 üstünlüğü ile geçti.

Çeyreğin ikinci bölümünde Karlo ve Dejan ile sayılar bulan Bursaspor ilk periyodu 9 sayı farkla 28-19 öne tamamladı.

İkinci periyota da iyi başlayan Potann Timsahları Cem Coşkun, Karlo Vragoviç ve Dejan Borovnjak ile sayılar üretti.  Çeyreğin ikinci bölümünde farkı Karlo Vragoviç’in basketleriyle açan Bursaspor Durmazlar soyunma odasına 19 sayı farkla 52-31 önde girmesini bildi.

Mücadelenin ikinci yarısına Bursaspor Durmazlar etkili başladı. Karlo Vragoviç, Dejan Borovnjak ve Şahin Ekmen’in hücumdaki yüzdeli şutlarıyla takım farkı giderek açtı ve son çeyreğe 28 sayı farkla 78-50 önde girmesini bildi.

Maçın son çeyreğinde Bursaspor farkın da vermiş olduğu rehavetle savunmasını yumuşatınca fark biraz eridi. Bursaspor Durmazlar sahadan 74-93 skorla galip ayrılarak ligde 9. galibiyetini almış oldu.

Bursaspor Durmazlar’da Dejan Borovnjak 31 sayı 10 ribaunt, 3 asistle oynayarak maçın adamı oldu. Şahin Ekmen ise 21 sayıyla oynadı. Bursaspor Durmazlar önümüzdeki hafta Acıbadem Üniversitesi’ni konuk edecek.

Editör: Haber Merkezi