7Days Eurocup’ta kulüp tarihinde ilk kez son 16’ya kalma başarısı gösteren TOFAŞ’ta Genel Menajer Tolga Öngören değerlendirmelerde bulundu. Kendileri için Avrupa’nın en iyi ikinci kupası olan Eurocup’ta mücadele etmenin önemini vurgulayan Öngören, şu ifadeleri kullandı; “Bu kupada üst üste katıldığımız üçüncü sezonumuzda TOP16 hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Zor bir grupta, kaliteli rakiplere karşı hem tecrübeli oyuncularımızla, hem genç oyuncularımızla; hem de seyircimizle birlikte iyi bir mücadele verdik.

1999-2000 Sezonundan beri kulübümüz bu seviyedeki bir kupada ilk kez üst tura çıkma başarısını gösterdi. Salonumuzu dolduran ve takımımızı coşkuyla destekleyen taraftarlarımıza, Bursalı basketbol severlere, TOFAŞ Fabrika çalışanlarımıza ve bize bu yolda desteklerini ileten tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.

TOP16’da 3 tanesi Bursa’da olmak üzere 6 tane daha maçımız olacak. Bu maçlarda da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle şehrimizde giderek ivmelenen basketbol heyecanının da artarak devam etmesini diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi