ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Rize Belediyesi’ne konuk olan Bursa Uludağ Basketbol, ligdeki ilk galibiyetine ulaştı. Sakatlıklar nedeniyle eksik bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Uludağ Basketbol takımında Baş antrenör Tolga Esenci takımının verdiği mücadele ve alınan galibiyetin sevindirici olduğunu belirtti.

Sakatlıklar nedeniyle dar bir kadro sile lig mücadelesi sürdürdüklerinin altını çizen Uludağ Basketbol baş antrenörü Tolga Esenci, “Gerçekten çok zor maç oynadık. Kadromuz çok eksik bilindiği gibi. Claudia Cuic ameliyet olmuştu. Henüz tam iyileşmedi. Aramıza iki hafta sona katılabilecek. Rize Belediyespor mücadelesi eksik kadro ile oynamamız nedeniyle zor olacaktı. Öyle de oldu. Eksik kadromuzla çok mücadele ettik ve kazandık. Gerçekten önemli bir deplasmanı kayıpsız geçtik. Takımımızın önemli isimlerinden birisi olan Özge Kavurmacıoğlu, Bursa’daki son çalışmamızda maalesef eli kırıldı. Ameliyat oldu. Yaklaşık 1 ay bizimle olamayacak” şeklinde konuştu.
Cumartesi günü Bursa’daki ikinci sınavlarında Ankara Ormanspor’u konuk edeceklerini belirten Üstenci, “Çok eksiğimiz var. Ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Cumartesi günü saat 13.00’te Nilüfer’deki Tofaş Salonu’nda Ankara’nın iddialı temsilcilerinden Ormanspor ile karşılaşacak olan Bursa Uludağ Basketbol Kulübü bu mücadelenin hazırlıklarına bugün Tofaş Salonu’nda yaptığı kondisyon ağırlıklı bir çalışma ile başladı. Yeşil beyazlılar hazırlıklarını yarın Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi Salonu’nda yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi