Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geliyor. Ligde sezona Onvo Büyükçekmece galibiyetiyle başlayan, ikinci haftada deplasmanda AYOS Konyaspor'a mağlup olan Bursa temsilcisi, geçen hafta sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 90-69 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Ligin yenilgisiz takımlarından Ufuk Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka ise ilk haftada Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 79-76; ikinci haftada deplasmanda Galatasaray NEF'i 70-72 ve üçüncü haftada Beşiktaş Emlakjet'i 81-92 yenerek 3'te 3 yaptı. TOFAŞ Basketbol Takımı'nda hafta içerisinde kadroya dahil olan yeni transferler Arturas Milaknis ve Deon Thompson, Başantrenör Dimitrios Priftis'in kadroda yer vermesi halinde bu maçla birlikte ilk kez Mavi Yeşilli formayı giyecekler. Pınar Karşıyaka tarafında ise sakatlığı bulunan Mindaugas Kuzminskas'ın karşılaşmada oynayıp oynamayacağı maç öncesi yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak. 

21 Ekim Cuma günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. BeIN SPORTS 5'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı Serkan Emlek, Ahmet Tatlıcı, Göksun Öz hakem üçlüsü yönetecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu mücadelenin ardından ligde sıradaki maçını 29 Ekim Cumartesi günü sahasında Beşiktaş Emlakjet ile yapacak. Mavi Yeşilli takım, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. haftasında ise 26 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da evinde Macaristan temsilcisi Falco Szombathely ile kozlarını paylaşacak.

Editör: Haber Merkezi