ING Basketbol Süper Ligi 25. haftasında TOFAŞ, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a konuk oluyor. Ligde geçen hafta Beşiktaş Icrypex’i mağlup eden, hafta içinde ise FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde İtalya’da oynadığı Happy Casa Brindisi karşılaşmasından 77-75 mağlup ayrılan Bursa temsilcisi, Fethiye deplasmanında kazanarak ligdeki galibiyetlerine bir yenisini eklemek istiyor.

Ligde 14 galibiyet-10 mağlubiyet ile 4. sırada yer alan Mavi Yeşillilerde hafif sakatlığı bulunan Berkan Durmaz’ın durumu maç saati belli olacak. Ligde 6 galibiyet-18 mağlubiyet ile 15. sırada yer alan Fethiye Belediyespor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Petkimspor’u mağlup ederek 3 maç sonra kazanmayı başarmıştı.

20 Mart Cumartesi günü Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligdeki sırada maçında 27 Mart Cumartesi günü evinde Empera Halı Gaziantep Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise play-off turu I Grubu 4. hafta mücadelesinde 24 Mart Çarşamba günü evinde Happy Casa Brindisi ile kozlarını paylaşacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak.

Editör: Haber Merkezi