Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. hafta karşılaşmasında TOFAŞ, Yukatel Merkezefendi Belediye’yi ağırlıyor. Ligdeki son 4 maçından mağlubiyetle ayrılan; hafta içinde FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadığı Falco Szombathely karşılaşmasını 77-64 kazanarak moral bulan Bursa temsilcisi, taraftarı önünde haftanın kapanış maçını kazanarak ligde de yeniden çıkışa geçmeyi hedeflerken; Zafer Aktaş yönetimindeki Denizli ekibi ise ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı.

12 Aralık Pazartesi günü oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma BeIN SPORTS 5’ten canlı olarak ekranlara gelecek. Müsabakayı Özlem Yalman, Serhat Büker, İsmail Binbir hakem üçlüsü yönetecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu mücadelenin ardından ligde sıradaki maçını 18 Aralık Pazar günü deplasmanda Anadolu Efes ile oynayacak. Mavi Yeşilliler, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 21 Aralık Çarşamba günü evinde İspanyol temsilcisi UCAM Murcia ile karşı karşıya gelecek.
 

Editör: Haber Merkezi