2016-2017 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan TOFAŞ'ın sezon öncesi kamp ve hazırlık maç programı belli oldu. Yeni sezona 15 Ağustos'ta Bursa'da TOFAŞ Mustafa V. Koç Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanla başlayacak olan Kırmızı Beyazlılar, 28 Ağustos'ta yurtdışı kampı için İtalya'ya hareket edecek.

İtalya'nın Trento bölgesinde yer alan Bormio kasabasında çalışmalarını sürdürecek olan TOFAŞ burada dört hazırlık maçı yapacak ve  9 Eylül'de kampı noktalayarak Türkiye'ye dönecek.
 
GLORIA CUP TURNUVASI'NA KATILACAK 
Bormio dönüşünde bu kez rotasını Antalya'ya çevirecek olan Bursa temsilcisi 14-18 Eylül tarihleri arasında Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan ve Unics Kazan takımlarıyla Gloria Cup'ta karşı karşıya gelecek.
 
ULUSLARARASI CEVAT SOYDAŞ TURNUVASI 21-24 EYLÜL'DE 
TOFAŞ Basketbol Takımının efsane isimlerinden merhum Cevat Soydaş adına TOFAŞ Spor Kulübü tarafından 2001 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlenen turnuva onaltıncı senesinde 21-24 Eylül tarihleri arasında TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Türkiye'den Banvit, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor MedicalPark'ın katılacağı turnuvaya ayrıca Yunanistan'dan AEK ve Rusya'dan Zenit Saint Petersburg takımları katılım gösterecek.
 
SON HAZIRLIK MAÇLARI KARTEPE'DE 
8 Ekim'de başlayacak zorlu lig maratonu öncesinde TOFAŞ, son hazırlık maçlarını oynamak için 29 Eylül tarihinde Kartepe'ye hareket edecek. Bursa temsilcisi burada 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Basketbol Süper Lig'i ekiplerinden Gaziantep Basketbol ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımlarıyla hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek. Kırmızı Beyazlılar daha Bursa'ya dönerek hazırlıklarına TOFAŞ Mustafa V. Koç Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
Editör: Haber Merkezi