Öngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun soluklu bir Betlike çalışmanın karşılığını alarak Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin favorisi olduklarını belirten Öngören, "Her ne kadar favori olsanız da maç kazanmadan sonuca gidilmiyor.

Normal sezonu lider olarak tamamladık. Play-off çeyrek final ve yarı final serilerini 3-0 kazanarak Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkan ekip olduk. Sevinçliyiz. Hedefimiz, final maçını da kazanarak kupayı Bursa'ya getirmek. Bursa'ya hayırlı olsun." diye konuştu.

Öngören, yeni sezon hazırlıklarına, finalin ardından yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası başlayacaklarını dile getirdi. Yeni sezonda yine ihtişamlı bir TOFAŞ oluşturmak ve basketbol heyecanını dolu dolu yaşatmak istediklerini vurgulayan Öngören, şunları kaydetti:

"Sezon bitimi sonunda yapılacak toplantının ardından transfer çalışmalarına başlayacağız. Mevcut oyuncularımızın çoğunun sözleşmesi devam ediyor. Önceliğimiz, eksik gördüğümüz mevkilere takviye yapmak. Lig, 6 yabancıyla oynanıyor. Bize uyum sağlayacak, takıma katkı yapacak yabancı oyuncuların transferi için çalışacağız. En iyi transferleri yapmak istiyoruz. Yeni sezonda başarı için sporseverlerin her türlü desteği ile yanımızda olmalarını bekliyoruz."
Editör: Haber Merkezi