ING Basketbol Süper Ligi 23. hafta erteleme maçında TOFAŞ, Gaziantep Basketbol'a konuk oluyor. Ligde 14 galibiyet-10 mağlubiyetle 8. sırada yer alan; son maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i 98-66 mağlup eden Mavi Yeşilliler, Gaziantep deplasmanından da galibiyetle dönerek play-off yarışında üst sıralara yükselişini sürdürmeyi hedeflerken, Bursa temsilcisinde bu önemli mücadele öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde 15 galibiyet-9 mağlubiyetle 5. sırada yer alan Gaziantep Basketbol ise geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı Büyükçekmece Basketbol karşılaşmasını 80-72 kazanmıştı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan mücadelede ise TOFAŞ, parkeden 70-89 mağlup ayrılmıştı.

30 Mart Çarşamba günü Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanacak Gaziantep Basketbol – Tofaş mücadelesi saat 18.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligde sıradaki maçında 2 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş Icrypex ile kozlarını paylaşacak. Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak 26. hafta mücadelesi saat 20.15'te başlayacak. Mavi Yeşilliler, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi ilk maçında ise 6 Nisan Çarşamba günü TSİ 21.30'da deplasmanda Lenovo Tenerife ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi