TOFAŞ ekibi karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Caner Topaloğlu ve Barış Ermiş'in sayılarıya başlayan Tofaş 5. dakikayı 15-3 önde geçti. Ayrıca Bursaspor Durmazlar'da dev pivot Dejan Borovnjak bu mücadelede forma giyemedi. Periyodun kalan bölümü karşılıklı sayılar ile geçilirken çeyreği Tofaş 22-10 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte her iki takımda karşılıklı sayılar buldu. Bursaspor Durmazlar Melih Kapucu ve Salih Uğraşan ile sayılar üretti. Karşılaşmanı ilk yarısını Tofaş 52-35 önde tamamladı. Micic ilk yarıda 17 sayıyla oynarken Bursaspor Durmazlar'da Melih Kapucu 10 sayı üretti.

Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan Potanın Timsahları, Melih Kapucu ve Cem Coşkun'un boyalı alandan bulduğu sayılarla farkı azaltırken, 25. dakika 54-45 Tofaş üstünlüğü ile geçildi. Kalan bölümünde her iki takım da karşılıklı sayılar buldu ve son çeyreğe Tofaş 10 sayı farkla 66-56 önde girdi.

Karşılaşmanın son periyodunda Tofaş oyuna ağırlığını koydu ve Copeland, Kadir Bayram ve Micic ile bulduğu sayılarla farkı açtı ve mücadeleyi 84-66 kazandı. Sahanın en skorer ismi Tofaş'tan 25 sayıyla Micic olurken Bursaspor Durmazlar'da Melih Kapucu 16 sayı üretti.

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi’nin 17.haftasında Cumartesi günü 16:00'da Samsun BŞB Anakent takımı ile karşı karşıya gelecek.  

Editör: Haber Merkezi