Güne basketbol turnuvası ile İmajbet start verecek olan Timsah Arena 13:30’da Bursaspor’un Torku Konyaspor ile oynayacağı maça ev sahipliği yapacak. Hem basketbol hem de futbolun kalbinin atacağı Timsah Arena’da bir başka heyecan ise Potanın Timsahları’nın Sakarya’da 1.Lig yolunda oynayacağı son maçı olan Samsun Anakent Büyükşehir Belediyesi müsabakası olacak.

Potanın Timsahları’na basketbol sahasının kenarına kurulacak dev ekrandan destek vereceğiz. Büyük bir basketbol şenliğine ev sahipliği yapacak olan Timsah Arena Meydanı’nda Türkiye’nin en iyi sokak basketbolcularının yanı sıra uluslararası sokak basketbolcuları da boy gösterecek.

Büyük bir çekişmenin yaşanacağı turnuvada Büyük Erkekler, Küçük Erkekler ve bayanlar kategorileri yer alıyor. Pazar gününü Bursaspor ile geçirmeyi düşünen sporseverler, Timsah Arena Meydanı’nda sponsorların etkinlikleri ile unutulmaz anlar yaşayacak.

Sabah saatlerinde başlayacak olan etkinlik akşam saatlerine dek devam edecek. FIBA 3x3 Bursaspor Teamsah Streetball 2016 ismiyle yapılacak olan turnuvamıza katılabilmek için www.3x3planet.com internet adresinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz. 
Editör: Haber Merkezi