Avrupa’nın En İyi Basketbol Ligi’ olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin en büyük yıldızları, 21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2018’de bir araya geliyor. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan ‘Tahincioğlu All-Star 2018’de karşı karşıya gelmeye hazırlanan Asya ve Avrupa karmalarını belirleyen oylama sona ererken, kadrolar da belli oldu. Ligde normal sezonu ikinci sırada tamamlayan TOFAŞ Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncuları Sammy Mejia ve Barış Ermiş oylama sonucunda Asya Karması’nda ilk 5’te yer almaya hak kazandı. Takımın yetenekli isimlerinden Yiğit Arslan ise geçen yıl birinciliğe ulaştığı Leasplan Yetenek Yarışması’nda bir kez daha yerini alacak.

MURAT BOZ SAHNE ALACAK

Türk pop müziğinin ünlü sesi Murat Boz da dillere dolanan şarkıları ile Tahincioğlu All-Star 2018 sahnesinde basketbol severlerle buluşacak. ‘Yılın Basketbol Olayı’nı yerinde takip etmek isteyenler için etkinliğin bilet satışları, Biletix.com adresinde devam ediyor. 21 Ocak günü saat 14.00’te İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda start alacak Tahincioğlu All-Star 2018, NTV Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

AVRUPA KARMASI İLK 5

Errick McCollum (Anadolu Efes), Scottie Wilbekin (Darüşşafaka), DJ Strawberry (Beşiktaş Sompo Japan), Derrick Brown (Anadolu Efes), Sertaç Şanlı (Beşiktaş Sompo Japan)

AVRUPA KARMASI YEDEKLER

Kartal Özmızrak (Darüşşafaka), Kenan Sipahi (Beşiktaş Sompo Japan), Erving Walker (Demir İnşaat Büyükçekmece), Göksenin Köksal (Galatasaray Odeabank), Ege Arar (Galatasaray Odeabank), Ivan Buva (İstanbul BBSK), Jajuan Jhonson (Darüşşafaka)

Koç: David Blatt

ASYA KARMASI İLK 5

Barış Ermiş (Tofaş), Brad Wanamaker (Fenerbahçe Doğuş), Luigi Datome (Fenerbahçe Doğuş), Samuel Mejia (Tofaş) Gasper Vidmar (Banvit),

ASYA KARMASI YEDEKLER

Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe Doğuş), Buğrahan Tuncer (Eskişehir Basket), Tolga Geçim (Banvit), Metecan Birsen (Sakarya BŞB), Jeffrey Curtis (Eskişehir Basket), Moustapha Fall (Sakarya BŞB), Christopher Obekpa (Trabzonspor)

Koç: Josep Maria Berrocal

ING BANK 3 SAYI YARIŞMASI

Scott Wood - Pınar Karşıyaka

William Baron - Eskişehir

Melih Mahmutoğlu - Fenerbahçe Doğuş

Brady Heslip - Trabzonspor

Ryan Toolson - İBB

Sertaç Şanlı - Beşiktaş Sompo Japan

LEASEPLAN YETENEK YARIŞMASI

Erkin Şenel - Banvit

Ege Arar - Galatasaray Odeabank

Yiğit Arslan - Tofaş

Moustapha Fall - Sakarya Bşb.

Egemen Güven - Pınar Karşıyaka

Can Uğur Öğüt - Gaziantep Basketbol

TAHİNCİOĞLU SMAÇ YARIŞMASI

Adonis Thomas - Banvit

Richard Solomon - Uşak Sportif

Howard Sant-Roos - Darüşşafaka

Josh Adams - Beşiktaş Sompo Japan

Erkan Yılmaz - Yeşilgiresun Belediye

Onuralp Bitim - Anadolu Efes

Editör: Haber Merkezi