Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 13 Kasım Pazar günü sezonun ilk maçına çıkacak olan Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon EBBL’de en değerli oyuncu (MPV) seçilen Seyit Ay ile anlaştı.

Ay, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu "Bu hafta başlayacak sezon öncesinde tüm  takımlara  başarılar diliyorum.

Genç ve güçlü bir kadroya sahibiz. Genç kardeşlerimize saha içinde ve saha dışında ağabeylik yapacak, kariyeri ile onlara örnek olacak bir oyuncu transfer ettik. İnanıyorum ki Seyit Ay, başarılı geçirdiği sezonlara Nilüfer Belediyespor formasıyla bir yenisini daha ekleyecektir" dedi.

1980 doğumlu ve 1.90 cm boyundaki Seyit Ay, oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor. Basketbola Tofaş altyapısında başlayan Ay, daha sonra Yeşimspor, Samsunspor, İstanbul TED,  Final, Yeşil Giresun Belediyespor, Banvit ve Aydın Efespor Aykim formalarını giydi.
 
Editör: Haber Merkezi