Sergio Scariolo “Karşılaşmaya her maça olduğu gibi ciddi şekilde hazırlandık. Duyguları yönetmek ve odaklanmak arasındaki denge çok öznel bir gerçekliktir, herkes kendi tecrübesi ve karakterine göre bunu daha iyi veya daha kötü yapabilir. Tecrübeli olanlar diğerlerine yardım edebilir. Hem biz hem de Bursaspor kadro ve oyun olarak normal sezona göre çok farklı iki takım konumundayız.

Bursaspor muhteşem şutörleri ve hücuma dayalı sistemleriyle harika bir takım ve herkes rolünü biliyor. Deplasmanda da iç sahadaki oyunlarını oynayabiliyorlar. bugün için kolay bir maç beklemek saflık olur. Sezon boyunca birçok iniş-çıkış, birçok sakatlık yaşadık ama şu anda burada olmamızın nedeni her zaman oldukça kompakt olmamızdı. Karşılaşmaya tüm detayları göz önünde bulundurarak çıkmalıyız. Böyle maçlar için motive olamamış biri varsa onun doktora gitmesi gerekir. Duygularımızı sahaya iyi bir şekilde kanalize etmeliyiz.

Harika bir sezonla EuroCup finaline ulaştık ve son adımı atmalıyız. Sezon boyunca çok çalıştık ve çok memnunum. Yaptığımız çalışmaların faydası oldu. Sağlıklı kaldık ve yeni oyuncular ekledik. Rakipler hakkında çok fazla konuşmayı sevmiyorum. Bursaspor’un koçuna çok saygı duyuyorum. Onların sistemlerine, oyuncularına saygı duyuyorum. Bursaspor mükemmel bir rakip”

Editör: Haber Merkezi