Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubu 3. hafta maçında Bursaspor Durmazlar, deplasmanda Acıbadem Üniversitesi'ni 74-67 mağlup etti. Bursaspor Durmazlar Baş Antrenörü Şemsettin Baş maçın ardından şu açıklamaları yaptı.

Şemsettin Baş "Maçtan önce söylediğim gibi Acıbadem çok üst düzey bir takım. Yatırımlarıyla Süper Lig'i hedefleyen bir camia. Biz hızlı hücumlarla çıktığımız zaman çok daha iyi etkili olabiliyoruz. Sonra müdafada da agresif kalıp istediklerimizi sahaya yansıtınca, 19 tane asist yapmışız. Geçen maç bu yarı yarıya idi. İlk devre dönem dönem top kayıplarını yapmasak çok daha rahat edecektik ama Acıbadem gibi kapasiteli bir takımı 67 sayıda tutmak zaten maçın kazanılması için en önemli şeylerden biri. İlk iki maçtada 80 civarı yedik ve hedefimiz 70 sayıydı. Bunuda gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz tabiki ama hep şunu söylüyorum oynanmadan maçlar kazanılmıyor.

Çocuklara maçtan önce şunu söyledim, bütçeler veya oyuncular kapasiteler oynamıyor, yürek oynuyor. Bunu Play-Off'tan öncede söylemiştim. Bugün çocuklar kazandı çok mutluyuz, 3 tane daha maçımız var. Bunlarıda kazanıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi