Şemsettin Baş maç ile ilgili şu açıklamalarda bulundu "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Karşımızda çok kapasiteli bir takım vardı. 80 sayının üzerinde atabilecek çok iyi kaliteli oyuncuları var. Maç başına 10 tane giren 3 sayılık şut sokuyorlar. Türkiye liglerinin en iyisi konumundalar.

İkinci ve dördüncü periyottaki yaptığımız savunma önemliydi. İlk ve üçüncü periyotta çok sayı yedik ve zorlandık. 10 sayılık farkı yakaladıktan sonra üst üste üç tane 3 sayılık basket yedik. İnanılır gibi değil" dedi.

Savuma yapmak çok önemli

"Bugün kazandığımız için mutluyum ama oyun anlamında düşüşler yaşadık. Bu Play-Off ve Federasyon kupasındaki oyun tarzımız bu olursa kazanamayız. Son maçlarda çok sayı yemeğe başladık. Kendi evlerinde Alhisar’dan 63 sayı yemiştik.  Müdafaa her zaman sığınabileceğimiz bir dal. Hücum kötü olabilir ama müdafaa iyi, yaparsanız her zaman maçın içinde kalabilirsiniz. Play-Off sertliği seviyesinde değiliz. Müdafaa en önemli mecra. İstek işi, arzu işi. Bunu her zaman her gün söylüyorum. Taraftarımız bizi özellikle zor anlarda desteklediler. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlar bizim olmazsa olmazımız."

Editör: Haber Merkezi