Şemsettin Baş maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı "Özellikle ikinci devre felaket bir oyun. Son düdük çalmadan maç bitmiyor. İkinci devre bench katkısında görmek istediğimiz şeyler vardı. Az oynayan oyuncuları sahaya soktuk ve düşüş oldu.

Sadece 5-6 oyuncunun oynaması sezon boyunca kaldırabilecek bir durum değil. Ara ara dinlendirmemiz gereken oyuncular var. Bu şekilde olursa sezonun genelinde sakatlıklar artar. İlk ve son periyodun haricinde sahada istediklerimizi yaptık.

İlk devre 3 top kaybımız, ikinci devre 12 tane var. İlk devre özelikle de şut müdafaasında çok iyiydik. İkinci devre bunu başaramadık. İstediğimiz sertliği yapamadık. İkinci devre kolay basket atamadık. Tıkandığımız noktalar oldu. Bundan sonra inşallah iyi bir oyun sergileyip yolumuza devam ederiz."

Onur Sonsırma "İlk yarı iyi savunma yaptık"
Karşılaşmada 4 sayı 3 ribaunt ve 1 asist ile oynayan Onur Sonsırma ise "Dün Eskişehir basket ile hem fiziksel hem de mental olarak zor bir maç oynadık. Bir sakat verdik. Yunus bugün oynayamadı. İlk yarı çok iyi savunma yaptık. Rakibi 26 sayıda tuttuk. İkinci yarıda fark oldu. Farktan sonra takım biraz belki de yarını düşündü fark erir gibi oldu ama maçı kazandık. Yarın Petkimspor ile oynayacağız o maçı da kazanıp sonraki iki maça bakacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi