Beşiktaş ile oynayacakları çeyrek final maçının zorlu geçeceğini ifade eden tecrübeli oyuncu, “Bence Türkiye Kupası, ligdeki ilk 8 takım için çok heyecanlı olacak. Ligin ilk yarısı, sadece takım olarak değil; birliğimiz ve beraber oynarken ne kadar zevk aldığımız konularında nerede olduğumuzu görmek için de çok önemliydi. Türkiye Kupası da nerede olduğumuzu görmek ve kulüp adına bir kupa kazanmak için önemli bir şans olacak. Heyecanlıyız. Kupa için iyi bir enerjimiz ve heyecanımız var. Güzel bir sonuç alacağımızı umuyoruz” diye konuştu.

Bu sezon farklı bir takım ve oyunculara sahip olduklarını vurgulayan Mejia, “Türkiye Kupası'na geçen sezonun finalisti tecrübesiyle gideceğiz. Umarım bu turnuvada, geçen sezon kazandığımız tecrübeyi ve takım olarak öğrendiklerimizi kullanırız. Geçen sezon takım olarak uyguladığımız stratejiyi tekrarlamalıyız. Bu sezon farklı bir takım ve oyunculara sahibiz. Ancak, eğer akıllı olup; her şeyden önemlisi mental olarak kendimizi iyi hazırlarsak bence Türkiye Kupası’nda özel şeyler yapabiliriz. Çeyrek finaldeki rakibimiz Beşiktaş'a gelecek olursam; ligde onlara karşı oynadık ve zor bir mücadeleydi. Eminim bize karşı büyük bir hırs ile mücadele edeceklerdir. İki takımın da bir üst tura çıkmak için büyük bir mücadele ortaya koymasını bekliyorum. Beşiktaş'a saygı duyuyorum. Onları çok ciddiye alıyoruz. Çeyrek finalde çok büyük bir karşılaşma oynayacağımızı biliyorum” dedi.

TOFAŞ ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki çeyrek final müsabakası 14 Şubat Perşembe günü oynanacak. Ankara Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Tivibu Spor’dan şifresiz canlı yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi