Bursaspor'da Potanın Timsahları, zorlu dörtlü final öncesinde DOSAB Sosyal Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi.Yemekte basketbolcuların imzalamış olduğu Bursaspor basketbol formasını Baş Antrenör Şemşettin Baş, eski basketbolcu Saruhan Megrel'e takdim etti. Megrel yaptığı açıklamada,

"Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.Sizlerden önce 1967 yılında kurulan ilk Bursaspor Basketbol takımında forma giydim. Daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı şube kapandı. Şimdi sizleri görünce çok mutlu oldum. Şemsettin Hocanız ile sizlere başarılar diliyorum. İnşallah Isparta ve Sakarya'da oynanacak olan müsabakaların ardından Bursa'ya mutlu bir şekilde dönersiniz" dedi.

Takım kaptanlarından Salih Uğraşan ise, "Sezonun sonuna geldik. Çok yoğun bir temponun sonundayız. Bunu hedefliyorduk. Sağlıklı sakatsız bir şekilde olmasını istiyorduk. Çok şükür bir sakatlığımız yok. Isparta'da ilk ayak başlayacak. Mental anlamda turnuvaya hazırlanmaya çalışıyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımızı. Üç gün arka arkaya zor bir turnuva oynayacağız. Güzel bir yemek oldu. DOSAB'ın yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Antalya'daki deplasmanda sağ olsunlar bizi çok güzel desteklemişti. Isparta ve Antalya Ünitimsah üyeleri. Isparta'da çok güzel bir ortam bizi bekliyor. Bursa'dan ve çevre illerden gelecek olan taraftarlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var" dedi.

Genç Takım Antrenörü Tuncay Bostancı yaptığı açıklamada bu yıl kurulan genç takım ile Türkiye Şampiyonası'na katılmanın Bursaspor Basketbol şubesi için çok önemli olduğunu vurguladı. Bursaspor'u orada da çok iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Bostancı,

"Bursaspor Basketbol takımının altyapısının da bu turnuvalarda yer alması çok önemli. Bursaspor'un basketbola gelecek adına yatırım yaptığının bir göstergesidir. Biz Vegabet elimizden gelenin en iyisini vererek Türkiye Şampiyonası’nda Bursaspor'u güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi. 
Editör: Haber Merkezi