Bursaspor, TFF 1'nci Lig'in 6'ncı haftasında sahasında BB Erzurumspor'u konuk ederken, bu sezon tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol Ligi'nde boy gösterecek olan Bursaspor Basketbol takımı derbi karşılaşmasında TOFAŞ ile kozlarını paylaşacak.

FUTBOL VE BASKETBOL ÇAKIŞTI

Bursa'da aynı anda spor şöleni yaşanırken, Yeşil Beyazlı camia ise mücadelelerin aynı güne gelmesinden ötürü ikilemde kaldı. Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Bursaspor- BB Erzurumspor maçının saati 19.00 olarak belirlenirken, TOFAŞ Spor Salonu'ndaki Bursa derbisinin başlama saati ise 20.00 olarak açıklandı.

İKİ SEÇENEK MASADA

Bu durumda Bursaspor taraftarı bir seçim yapmak zorunda kalacak. Yeşil Beyazlı taraftarın çağrısına kulak veren Bursaspor Basketbol yöneticileri TOFAŞ maçının gün veya saatinin değişmesi için Türkiye Basketbol Federasyonu'na girişimde bulunurken, federasyon mücadelenin 27 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 veya 29 Eylül Pazar saat 13.00'te oynanması için iki seçenekten birinin tercih edilmesinin önerdi.

27 VEYA 29 EYLÜL OLACAK

Ev sahibi Bursaspor, maçın 27 Eylül Cuma günü saat 20.00'de oynanmasını isterken, TOFAŞ'ın ise 29 Eylül Pazar günü saat 13.00'ü tercih ettiği öğrenildi. TOFAŞ'ın cuma gününü kabul etmemesi halinde karşılaşma pazar oynanacak. 

Editör: Haber Merkezi