Can Özcan ve Dejan Boronjak ile hücumda etkili olan Bursaspor Durmazlar 7 dakika geride kalırken farkı çift hanelere çıkardı ve ilk periyodu da önde tamamladı (21-28).

2. çeyreğe hücuma etkili başlayan ev sahibi takım, farkı tek basketlere indirse de ilk yarı 6 sayı farkla Bursaspor Durmazlar üstünlüğü ile tamamlandı (36-42).

Smith ve Efekan’ın skor bulmasıyla 5 dakika içinde skor 47-45’e geldi ve ev sahibi ekip karşılaşmada ilk kez öne geçti. Skor 51-47 iken, Bursaspor Durmazlar takım kaptanı Erdem İlter’in devreye girmesiyle 11-1’lik seri yakalayan Potanın Timsahları son periyoda girerken farkı tekrar 6 sayıya çıkarmayı başardı.

Son çeyreğe de Metehan Akyel’in etkili performansıyla başlayan Potanın Timsahları,  rakibine kendisine yaklaşma şansı vermedi ve karşılaşmadan farklı galip ayrıldı.

Bursaspor Durmazlar’da en skorer isim 18 sayı kaydeden Erdem İlter olurken Can Özcan karşılaşmayı 15 sayıyla tamamladı. Hafta içinde Banvit’ten transfer edilen Metehan Akyel ise benchten gelecek 13 dakika sahada kaldı.10 sayı kaydeden Metehan 7’de ribaund almayı başardı.

Editör: Haber Merkezi