Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, "Takip maçı oynuyoruz. Rakibi takip ederek oyun içinde kalmaya çalışıyoruz. Oynadığımız iki takım Euroleague takımı. Potansiyel ortaya koyuyoruz ama bizim daha çok basketbolumuzu geliştirmemiz lazım. Maçın içinde iniş çıkış göstermeyi anlamak mümkün değil. Daha detaylı üzerinde duracağız. Oyunun geneline çıkışta olduğumuz anları daha çok yayacağız.

Zor iki tane maçla başladık. İki takım da Euroleague’de oynuyor. Bizim için lig bundan sonra başlıyor. Bundan sonra kendimize iyi pozisyon almak için geliştirmemiz gerekiyor. Güzel bir kalabalık seyretti maçımızı. Güzel bir atmosfer vardı. Maçın sonunda da güzel bir maç oldu. Kaybettik ama çalışmamız gerekiyor"dedi.
 
YİĞİT ARSLAN: GERİ GELDİK AMA MAALESEF KAZANAMADIK 
Mavi Beyazlı takımın genç oyuncusu Yiğit Arslan, hafta başından beri bu maça hazırlandıklarını belirtirken, ''Bursalı basketbolseverlere öncelikle çok teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer vardı. Onların da oyuna dahil olmasıyla skora ortak olduk. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk ama maalesef son saniyede yediğimiz basketle mağlup oldu. Ligin henüz başı. Gelecek hafta hedef maçlarımızdan birine çıkacağız. O maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz'' diye konuştu.
 
ERGİN ATAMAN: ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR 
Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, “Türkiye Ligine yakışan güzel bir maç oldu. Biz de maçın içinde iki defa farklar yakaladık. Aslında 3 periyot boyunca çok iyi oynadık. Mükemmele yakın oynadık. Son periyotta kayıplar yapmaya başlayınca TOFAŞ da skor güçleriyle maça ortak oldu. Son 30 saniye içinde 2 üçlük yememiz de yeni takım olmamızdan kaynaklanıyor. Yeni bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Bu tip maçlar özgüven verecek” dedi.
Editör: Haber Merkezi