Süper Lig yolunda saha avantajını kullanarak ufak da olsa kazanç elde ettiklerini belirten Orhun Ene, ''Aylardır bir hedef doğrultusunda sürekli maç oynuyoruz. Her ne kadar iyi bir kadro olsak da karşımızdaki rakipler de iyi ve kaliteli. İkinci maçın ilk karşılaşma gibi olmayacağını biliyorduk. Daha iyi basketbol oynayıp, kontrolü erkenden elimize alabilirdik ama bunu beceremedik. Şimdi iki önemli deplasman bizi bekliyor'' dedi.
 
Oyunun genelinde iyi oynamadıklarına değinen tecrübeli Matadorbet antrenör, ''Bazı dönemlerde gereksiz derecede yumuşak ve gergindik. Oyunun sonunu iyi oynayarak kazandık. Bu dönemlerde özellikle iyi savunma ve hücumda topu daha iyi paylaştık.

Önümüzde iki gün var. Hatalarımızı görüp hem fizik hem de mental anlamda hazır hale gelip almamız gereken bir galibiyeti daha alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
 
Tecrübeli oyuncu Hadi Özdemir de basketbolseverlere güzel bir maç izlettiklerini belirterek, ''Play-off'ta böyle güzel maçlar izlemek mümkün. Bu maçta hücumda bocaladığımız anlar oldu ama toparlanmasını bildik. İnşallah Sakarya'daki maçta da iyi oynayıp lige çıkmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi