Normal sezonun bitimine 5 hafta kala liderliği garantileyen TOFAŞ'ta  Başantrenör Orhun Ene, ilk hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Cumartesi günü Denizli'de basketbolseverleri zevkli bir mücadele bekliyor'' dedi.
 
Tecrübeli antrenör, Sinpaş Denizli Basket'le daha önce iki maç yaptıklarını hatırlatarak, ''Denizli ekibinin başında çok tecrübeli bir antrenör Hakan Yavuz var. Hem Federasyon Kupası'nda hem de ligin ilk yarısında çok çekişmeli ve zevkli maçlar oynadık. Diğer mücadelelerde olduğu gibi bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız'' ifadelerini kullandı.
 
Orhun Ene son olarak, henüz bir şeyi başarmadıklarını ve önlerinde zorlu play-off maçlarının olduğunu belirterek, ''Bu bölüme sakatlık olmadan tam kadro halinde hazır bir şekilde girmeyi istiyoruz'' diye konuştu.
 
NORMAL SEZONUN SON MAÇI DENİZLİ'DE
 
Türkiye Basketbol Ligi 34. hafta maçında TOFAŞ, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda Sinpaş 1xbet Denizli Basket’le karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Sami Özel, Uygar Kurt ve Tahsin Kuzu hakem üçlüsü yönetecek.
 
TOFAŞ ve Sinpaş Denizli Basket takımları bu sezon iki kez karşı karşıya geldi. Sezon öncesinde Denizli'de düzenlenen Federasyon Kupası grup maçlarında ilk kez karşı karşıya geldikleri maçta TOFAŞ rakibini 72-67 mağlup etti. Ligin ilk yarının son maçında Bursa'da nefesleri kesen mücadelede de Bursa temsilcisi Sinpaş Denizli Basket'i 89-85 yenmeyi başarmıştı. 
 
Mücadele DRT TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.
Editör: Haber Merkezi