Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, teknik ve taktik çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları da yapıyor. Yeşil mavi beyazlı ekip, Gemlikspor ile Yüzüncüyıl Gençlik ve Spor Merkezi’nde karşılaştı. Pota altı ikili mücadelelerde üstünlük kuran Nilüfer Belediyespor, ilk periyodu 24-19, ilk yarıyı da 48-34 önde tamamladı.

İkinci yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan yeşil mavi beyazlı ekip, 3. çeyrek sonunda 62-61 geriye düştü. Son çeyrekte tam saha pres ve dış şutlardaki yüksek yüzdesi ile etkili olan Nilüfer Belediyespor karşılaşmadan 80-72 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor’da İsmail 24 sayı ve 12 ribauntla double-double yaparken, aynı zamanda maçın en skorer ismi oldu. Berkay ve Mehmet de 14 sayı üreterek galibiyete katkıda bulundular.

Sezon öncesi takımın fizik ve taktiksel olarak lige hazır olduğunu açıklayan Başantrenör Mehmet Sezen “Altyapıdan gelen oyuncularımız ve yeni transferlerimizle uyumlu bir takım olduk. Ligde mücadele eden en genç takımlardan biriyiz. Bugün son çeyrekte 14 yaşındaki oyuncumuz  Ali Efe 10 dakika süre aldı ve 4 sayı 2 top çalma ile oynadı.

Nilüfer’in misyonuna uygun olarak Ali Efe gibi bir çok gencimizi Türk basketboluna kazandıracağız” dedi.
Editör: Haber Merkezi