8-2 karşılaşmaya başlayan Gemlik ilk dakikalardan öne geçti. Mitchell ve tecrübeli yerlileriyle temposu yüksek oyuna karşılık veren Fethiye skoru kısa sürede eşitledi. Kalan dakikaların çekişmeli geçtiği ilk çeyrek 21-21 ile geçildi.

İkinci çeyrekte gençlerinden kritik sayılar bularak başlayan skoru 29-24 getirdi. Bu dakikada yaşanan elektirik kesintisi sebebiyle karşılaşmanın kalan bölümüne yaklaşık 1 saatlik gecikmeyle devam edildi. 7-2 seri yakalayan Fethiye skoru 32-31 getirdi. Molaya giden Gemlik moladan arka arkaya iki kritik sayıyla döndü ve çeyreği de 37-33 ile tamamladı.

Üçüncü çeyrekte de ilk dakikalar çekişmeli geçse de sonrasında Darnell Edge  seri yakalayan Gemlik farkı açtı ve rakibine molayı aldırdı. Moladan sayıyla dönemeyen Fethiye hücumda bu dakikalarda zorlanmaya başladı. Kalan dakikalarda da üstünlüğü koruyan Gemlik çeyreği 57-44 ile geçti.

Son çeyreğe Darnell Edge'in üst üste sayılarıyla başlayan Gemlik farkı açmayı sürdürdü. Kalan dakikalarda da zorlanmayan deplasman ekibi karşılaşmadan 86-68 galiiyetle ayrıldı.

Öne çıkanlar

Fethiye Belediyesi: Raquan Mitchell 19 sayı-5 ribaund-5 asist, Ogün Sevniç 18 sayı-8 asist

Akran Gemlik: Darnell Edge 31 sayı-6 asist, Enis Kıvanç Çöl 14 sayı, Talat Alp Altunbey 10 sayı-12 ribaund

Editör: Haber Merkezi