34 yaşındaki Porto Rikolu forvet, "Transfer konusunu henüz bilemiyorum. Ama devam edersek harika olur, bunu biliyorum. Bursa'nın kalbimdeki yeri hep özel olacak" ifadesini kullandı.

Şubat ayında UNICS Kazan'dan ayrıldıktan sonra kendisini Bursaspor ile anlaşmaya götüren süreci ve EuroCup'ta takımının yaşadığı başarıları Eurohoops sitesine anlatan NBA patentli Eurolig oyuncusu, Bursaspor ile anlaşma sürecinde yaşadıklarını şöyle açıkladı:

"Rusya'da olan bitenler ve Eurolig'in kararı olmadan önce, ben oynamaya hazırdım. Tam ilk maçıma çıkmadan maç iptal oldu ve biz o maçı hiç oynayamadık. Kötü şans yaşandı ve tabii savaş durumu da büyük talihsizlik. Takım arkadaşlarım Rusya'dan ayrılmaya başladı ve benim de orada kalan son kişi olmaya niyetim yoktu. Ben de ayrıldım. Bir sonraki adımımı bulmaya çalışıyordum. Çünkü ABD'ye mi dönsem emin değildim. Aslında oynamamıştım ve oynamak istiyordum. Menajerim, Frutti Extra Bursaspor'dan gelen fırsatı sundu. Pek bir fikrim yoktu ama EuroCup play-off'larında ilerleme fırsatı olan bir takım olduğunu biliyordum. Menajerim takıma yardımcı olabileceğimi söyledi. Ben de benim için iyi bir fırsat olduğunu düşündüm.

"BURSA'DA MÜKEMMEL UYUM VARDI"

Bursa'ya gittiğim zaman bunun ne kadar harika bir fırsat olduğunu da anladım. Çünkü takımın ne kadar bir arada ve iyi olduğunu görebiliyordunuz. Oraya gittiğim zaman aile ortamı vardı. Ben de buna katkı vermeye çalıştım. Mükemmel bir uyum oldu."

"BURSASPOR'DA ÇOK KEYİF ALDIM"

LeBron James ve Cedi Osman'la birlikte NBA'de Cleveland Cavaliers takımında da oynayan "Pitbull" lâkaplı Holland, transferdeki geleceğiyle ilgili ise net bir ifade kullanmaktan kaçındı.

"KALBİMDEKİ YERİ ÇOK ÖZEL OLACAK"

Tecrübeli basketbolcu, Bursaspor'la ilgili şu ifadeleri kullandı: "Neler olacak bilmiyorum. Şimdilik hiçbir şey diyemiyorum. Bunları göreceğiz. Bursa'da çok keyif aldım. Bence muhteşem geçti. Devam edersek muhteşem olur. Menajerimle ve ailemle konuşmam lazım. Bu konuyu henüz bilemiyorum. Ancak devam edersek harika olur, bunu biliyorum. Ne olursa olsun Bursa'nın kalbimdeki yeri hep özel olacak."

Editör: Haber Merkezi