Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, yardımcı antrenör Batuhan Yeşilova'nın sözleşmesini uzattı. İmza töreninde İnegöl Belediyespor Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Mustafa Şentürk de hazır bulundu.

İnegöl Belediyespor Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Mustafa Şentürk, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Şentürk, yardımcı antrenör Yeşilova'nın sözleşmesini uzattıklarını belirterek, "Basketbolda transfer çalışmalarımız sürüyor. Bir yandan iç bir yandan da dış transfer çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, geçtiğimiz yıl basketbol takımımızda yardımcı antrenörlük görevini sürdüren Batuhan Yeşilova'nın sözleşmesini uzatma kararı aldık. Anlaşmanın her iki taraf adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. 

Yeşilova da yeniden İnegöl Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade ederek, basketbol alanında İnegöl'ü en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi. Konuşmaların ardından Yeşilova, sözleşmeyi imzaladı.

Editör: Haber Merkezi