Yeşil-beyazlı yönetim, 2020-21 sezonunda ULEB'in düzenlediği Euro Cup'a katılacak. Potanın Timsahları, bu amaçla; Euro Cup'a (Avrupa Kupası) katılmak için gerekli olan başvuru dosyasını ULEB yönetimine göndermişti.

TAKIMLAR AÇIKLANDI

Eurolig'den sonra 2 numaralı kupası olan Euro Cup için Türkiye'ye 2 kulüplük kontenjan ayıran ULEB, bu organizasyona katılacak takımları, bugün açıkladı. Buna göre Frutti Extra Bursaspor ve Bahçeşehir Koleji  ülkemizi Avrupa Kupası'nda temsil edecek.

NEDİM YÜCEL MÜJDEYİ VERDİ

Frutti Extra Genel Menajeri Nedim Yücel, ULEB'ten müjdeli haberin geldiğini Bursadabugün'e açıkladı. Yücel, detayların daha sonra netleşeceğini açıkladı ve "Bir Avrupa Kupaları hayalimiz vardı. O da ilk senemizde gerçek oldu çok şükür" dedi. Bu kupada geride kalan sezon Türkiye'yi; Tofaş, Galatasaray ve Darüşşafaka takımları temsil etmişti.

Frutti Extra Bursaspor EuroCup sürecini anlatacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen Frutti Extra Bursaspor, 2020-2021 sezonunda ülkemizi Avrupa'da 7 Days Eurocup'ta temsil etme hakkını elde etmesiyle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.  

Toplantı, 16 Haziran Salı günü saat 11.00'de Tofaş Spor Salonu'nda düzenlenecek. Avrupa Kupası'na katılım sürecinin detaylarının paylaşılacağı ve yeni sezon hedeflerinin değerlendirileceği basın toplantısına Uludağ İçecek Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Uludağ İçecek Türk AŞ CEO'su Mete Öz, Frutti Extra Bursaspor Basketbol AŞ Başkanı Sezer Sezgin ve Genel Menajeri Nedim Yücel katılacak.

Editör: Haber Merkezi