Frutti Extra Bursaspor karşılaşmaya; Xavier Munford, Lamar Peters, Oğuz Savaş, Can MAxim Mutaf ve Stefan Bircevic ilk beşiyle başladı.

Mücadele karşılıklı boş hücumlarla başlarken konuk ekip Fenerbahçe Beko, pota altında sert hücum göstererek ilk sayılarını kaydetti.

Yeşil Beyazlı ekibin zaman zaman yaptığı top kayıpları hücumdan eli boş dönmesine sebep olsa da, özellikle pota altında Oğuz Savaş ile ilk çeyrekte rakibine üstünlük sağladı ve periyodu 20-15 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğine 7-0’lık seriyle hızlı başlayan Kokoskov’un öğrencileri geriden gelerek öne geçti. (20-22)

Stefan Bircevic ile bu üstünlüğe son veren Bursa temsilcisi Lamar Peters’in sayılarıyla yeniden öne geçti.(28-24)

Boyalı alanda uzunlarını iyi kullanan Frutti Extra Bursaspor soyunma odasına 40-34 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takım içinde hızlı başlarken, konuk ekibin Melih Mahmutoğlu ve Ahmet Düverioğlu ile skor katkısına, Xavier Munford ve Tevfik Akdamar ile yanıt veren yeşil beyazlılar, sağlanan eşitliği bozmuş oldu. 3. Periyodun son dakikalarında yayın gerisini 2 takımda iyi kullandı. 3. Çeyrekte 60-62 Fenerbahçe Beko üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın kader periyoduna 2 sayı geride başlayan Frutti Extra Bursaspor’da Tevfik Akdamar’ın 3 sayılık basket katkısının yanı sıra pota altında da Xavier Munford’ın desteği takımı yeniden öne geçirdi. (74-66)

Büyük heyecana sahne olan son çeyrekte savunmasıyla rakibinin direncinin kıran Frutti Extra Bursaspor karşılaşmadan 82-77 galip ayrıldı.

1.    Periyot;  20-15
2.    Periyot;  40-34 (İlk Yarı Sonucu)
3.    Periyot; 60-62
4.    Periyot;  82-77 (Maç Sonucu)

Editör: Haber Merkezi