Başkan İhsan Özen ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, A Takım sporcuları, teknik heyeti de hazır bulundu. Bursa basının değerli isimlerinin yer aldığı organizasyonda yeni sezon planlaması ve hedefleri hakkında konuşuldu.

Başkan İhsan Özen, yeni sezona kendi bütçeleri ve hedefleri doğrultusunda iyi bir takım kurduklarını belirtirken, ''Bu sezon teknik ekibimiz çok güzel bir kadro kurdu. Herkesin içine sinen, istediğimiz, hedefleri olan, potansiyelli oyuncuları kadromuza dahil etti. Yabancı oyuncularımızın da kadroya katılmasıyla 15-17 Eylül'de düzenleyeceğimiz 14. Final Basketbol Turnuvası ve Federasyon Kupası lig öncesi güzel bir hazırlık dönemi olacak. Takımıma ve teknik ekibime çok inanıyorum. Bu sene hedefimiz play-off. Bunu başaracak oyuncu grubuna sahibiz. Şimdiden sakatlıksız güzel bir sezon diliyorum'' diye konuştu.

İhsan Özen ayrıca, Basketbol Gençler Ligi ön elemesine katılacak olan Final Spor U18 takımıyla da ilgili konuştu; ''Geçen sezondan itibaren kulübümüzde çok güzel bir yapılanma var. U16 kategorisinde kazanılan Bursa şampiyonluğu ve ardından alınan Türkiye 6.'lı kulübümüz adına çok kıymetli. O takımdan 2006 doğumlu oyuncularımız bu sene A takım kadrosunda da yer alacaklar. 18-21 Eylül'de Ankara'da BGL ön elemesinde teknik ekibimize ve sporcularımıza inancım tam. Altyapıya yatırım konusuna ciddi yaklaşıyoruz. Bursa'nın çocuklarına fırsat sunmak bizim için büyük mutluluk'' İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi