Bursa ekibine bu sezon başında katılan Caner Topaloğlu, mutlu sonla taçlandırdıkları Federasyon Kupası’nın kendileri adına güzel geçtiğini söyledi. Sezon öncesi büyün takımların turnuvaya katıldığını kaydeden Topaloğlu, “Hiçbir takım sezonun şu kısmında hazır değil. Biz de eksiklerimizi gördük. Takım çok güzel reaksiyon verdi. İyi bir iş yaptık ki, kupayı Bursa’ya getirmeyi başardık” diye konuştu.

AYAKLARIMIZ YERE BASIYOR

Takım olarak hazırlık sürecinde iyi bir aşama kaydettiklerini söyleyen tecrübeli kaptan, “Takımın kimyasına baktığımızda deneyimli oyuncular var, genç oyuncular ve 2 de yabancımız var. Güzel bir ortam oluştu. Bu daha başlangıç. Kimsenin bizden beklemediği bir başarı elde ettik. Haliyle beklentileri yükseltecek. Ama ayaklarımız yere basıyor. Öncelikli hedefimiz play-off’a kalmak” dedi.

ATATÜRK MEMNUN ETTİ

Final Gençlik’in maçlarını kendi salonları yerine Atatürk Spor Salonu’nda oynayacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Caner, “ Daha büyük ve güzel bir salonda oynayacağız. Nal Maçlarımızı seyretmek isteyen Bursalı basketbolseverleri ve Final öğrencilerini bekliyoruz” dedi.

ÜZERİNE MUTLAKA KOYMALIYIZ

Her zaman daha iyisi için çalıştığını açıklayan Topaloğlu, “ Her gün üzerine koymaya çalışıyorum. Geldiğim günden bu zamana kadar gelen aşamadan memnunum. Amacımız hem takım hem de bireysel olarak üstüne koyarak ilerlemek. Gidebildiğimiz noktaya kadar gidebilmek istiyoruz” dedi.

BİRLİKTE OYNAMAYI GELİŞTİRMELİYİZ

Takımın karakter olarak düzgün oyunculardan oluştuğunu söyleyen 34 yaşındaki kısa forvet, “ Güzel bir uyum var. Geliştirmemiz gereken en büyük özelliklerin başında birlikte oynama alışkanlığıdır. Beraber oynamamış arkadaşlar var. Kıta dışında oynayacak 2 oyuncumuz var” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi