Menderes Spor Salonu’nda oynanan ve ilk devresi oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk periyodu 17-15 Bursa Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta yeşil-beyazlıların farkı açma çabasında Bosna Basket takımı rakibinin hücum hatalarından yararlanarak skoru 28-28 eşitliğe getirse de yeşil-beyazlılar son sayilerde bulduğu sayılarla yeniden öne geçerek soyunma odasına 32-28 önde girdi.

Üçüncü ve dördüncü periyotlarda her iki takımın baş baş mücadelesi maçı izleyenlerden büyük destek gördü. İki takımında kazanma isteği ve savunma sertliği takımların sayı üretmesini zorlaştırsa da Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bu maçtan da 62-57 galip gelmeyi bilerek oynadığı üçüncü maçta ikinci galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın en skorer ismi Bosna Basket takımında Cansu Özdoğan olurken  yeşil-beyazlıların başarılı oyun kurucusu Burcu Erbaş maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Oynanan karşılaşmaların ardından Adana’da play-off maçlarına bir günlük ara verilirken, Büyükşehirin perileri dördüncü maçını 19 Mayıs Cuma günü  saat 15:00’da Alanya Belediye ile karşılacak

Editör: Haber Merkezi