Ligdeki ilk sezonunda play-off oynama başarısı gösteren Bursa’nın İncileri, performansıyla  Türkiye Kupası heyecanı da yaşarken, güzel geçen sezonun ardından Büyükşehir Belediyesi Mudanya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğinde biraraya geldiler.

Sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Claudia Cuic’in de katıldığı organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Dergah Mansur Alkan, Elif Akçay ile yönetim kurulu üyeleri İnci Turan, Kadir Doktur, teknik ekip ve oyuncular yer aldı.

Güzel bir sezon geçirdiklerini ve başarılı geçen sezon nedeniyle oyuncuları ve teknik ekibi kutlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Dergah Mansur Alkan ve Elif Akçay, ‘Bizim için gerçekten güzel bir sezon oldu. Elde edilen başarı hepimizi mutlu etti. Mücadeleniz nedeniyle hepinizi kutluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz’ ifadelerini kullandılar. İdari Menajer Uğur Özmen de ‘Sezon başında kimsenin şans tanımadığı takımımız, hem Türkiye Kupası oynamayı başardı hem de sezonu ilk 8 içinde bitirerek play-off oynadı. Hepinizi kutluyorum’ dedi. Başantrenör Aydın Uğuz da oyuncularına teşekkür ederken, ‘Başarılı bir sezon oldu bizim için. Hepinizin emeğine sağlık’ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi