Bursaspor Durmazlar ilk 3 haftada 1 galibiyet ve iki mağlubiyet alarak grupta üçüncü sırada yer alıyor. Grupta 3 maçını da kazanan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor lider olarak Süper Lige çıkma yolunda avantajlı konumda yer alıyor. Sakarya ekibini 2 maç kazanan Nesine.com Eskişehir Basket takımı takip ediyor.

Potanın Timsahları, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda dörtlü finalin bir diğer iddialı ekiplerinden Acıbadem Üniversitesini deplasmanda 74-67 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini elde etti ve Süper Lig iddiasını sürdürdü. Türkiye Basketbol Ligi talimatları gereğince Süper Lige, dörtlü final grubunu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar yükselecek.

İlk maçı Sakarya ekibi kazandı
Dörtlü Final Grubu’nun ilk maçında deplasmanda oynadığımız müsabakayı Astra Group Sakarya BŞB takımı 79-62 kazanmıştı. Normal sezon içinde oynadığımız iki müsabakayı da Sakarya ekibi kazanmıştı.

Biletler maç günü satışta
Bu önemli müsabakanın biletleri yarın saat: 14:00’dan itibaren Bursa Atatürk Spor Salonu gişesinden 5 TL ücretle satışa çıkacak.

TRT Türk canlı
Bursaspor Durmazlar –  Astra Group Sakarya Büyükşehir müsabakası yarın saat:18.50’den itibaren TRT Türk’ten canlı olarak yayınlanacak. 

Editör: Haber Merkezi