Bursaspor Durmazlar Baş Antrenör Şemsettin Baş nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan yeni sezonun ilk antrenmanı fundemantal çalışmasının ardından şut antrenmanı ile tamamlandı.

Yeni sezon önesinde Baş Antrenör Şemsettin Baş, yeni transferlerden Tuğberk Gedikli,Yunus Akçay ve Can Özcan, takım kaptanı Salih Uğraşan açıklamalarda bulundular.

Tuğberk Gedikli "Böyle bir organizasyon içinde olmaktan çok mutluyum"
Burada gerçekten çok güzel bir oluşum var ve böyle bir organizasyonun içinde olmaktan çok mutluyum. Burası çok büyük bir caima buraya layık olup süper lige yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Hemen hepsiyle birlikte oynadım kaliteli ve yeterli bir kadromuz var, teknik heyetimiz çok tecrübeli. Yabancı oyuncularımız da geçtiğimiz sezon bu ligte oynadılar ve tecrübe kazandılar. Çok şanslıyız.

Yunus Akçay "Bursaspor caimasına hayırlı bir sezon diliyorum"
Öncelikle bütün takım arkadaşlarıma ve Bursaspor caimasına hayırlı bir sezon diliyorum, umarım Süper Lige çıkarız. Burada olmak heyecan verici inanılmaz bir atmosfer var. Buraya gelmemin en büyük sebebi burada oluşan atmosfer Süper Lig takımlarında da teklifler aldım ama Bursaspor'u tercih ettim. Gelmeden önce arkadaşlarımla konuştum ve hepsi burada olmam gerektiğini söyledi.

Can Özcan "Bursa'da yenemiyeceğimiz takım yok"
İlk antrenman öncesinde çok heyecanlı ve mutluyum burada geçen sezon taraftarla birlikte önemli işler yapıldı. Bu sene hedefe ulaşmak istiyoruz bunun için çalışacağız. Geçen sezon bu ligte oynadım ve Bursa'da yenemeyeceğimiz takım yok.

Salih Uğraşan "Geçen sezon Basketbol caimasına güzel mesaj verdik, taçlandırmak istiyoruz"
Öncelikle sakatlık olmadan hayırlı bir sezon diliyorum. Bu sezon 9 arkadaşımız bize katıldı ve geniş bir kadromuz var. Geçen sene kapısından döndüğümüz Süper Lige çıkmak istiyoruz. Bu salonu ve bu formayı çok özlemişim. Geçen sezon Basketbol camiasına güzel bir mesaj verdik. Bu sezon bunu taçlandırmak istiyoruz.  Bahçeşehir ve Telekom güçlü kadrolar kurdular ama biz ruhumuzla taraftarımızla birleşip başarılı olmak istiyoruz.

Şemsettin Baş "Dördüncü sezonuma başlamaktan dolayı gururlu ve heyecanlıyım"
Her sene başlarken heyecan duyuyorum burada dördüncü sezonuma başlıyorum gururlu ve heyecanlıyım. Verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını gerçekleştirdik, geçtiğimiz sezon çıtayı yükselttik yarım adım ile maalesef Süper Lig'e yükselemedik. Bu yıl hedef takım olduk ama işimiz hiç kolay değil ciddi yatırım yapan takımlar var.  Karakterli oyuncular tercih ettik. Yeni transferlerimizin hepsi sert oyuncular, geçen sezon bazı maçlarda sertlik sıkıntısı çekmiştik. Bütçemiz doğrultusunda bu ligi bilen daha önce takım çıkaran oyuncuları transfer ettik.

Yoğun ve sert bir program bizi bekliyor geçen sezon çalışarak önemli bir başarı elde ettik. Yaz antrenmanları benim için çok önemli. Çalışmalarını 8 Ağustos'a kadar Bursa'da sürdürecek Potanın Timsahları 9 Agustos'ta Çanakkale'ye hareket edecek.

Editör: Haber Merkezi