Şemsettin Baş’ın öğrencileri sezonun son maçında Samsun BŞB Anakent takımını mağlup ederek Play-Off öncesinde moral depolamak istiyor. Ligde 9.sırada bulunan Samsun BŞB Anakent takımı ise Türk Telekom ile ilk 8’e girme mücadelesi veriyor.

Ligin son karşılaşması Bursaspor TV’den canlı yayınlanacak. Müsabakanın biletleri 5 TL ücretle saat:14.00’dan itibaren Atatürk Spor Salonu bilet gişesinden satışa çıkacak.

12 yaş altı taraftarlar maça davetli
Bursaspor Durmazlar, 23 Nisan öncesinde 12 yaş altı öğrencileri Samsun BŞB Anakent takımında salona bekliyor. Minik taraftarlar ücretsiz davetiyelerini saat:14:00’dan itibaren Atatürk Spor Salonu gişesinden alabilirler.

Play-Off heyecanı başlıyor
Türkiye Basketbol Ligi’nin 34.haftası yarın oynanacak müsabakalar ile sona eriyor. Normal sezonu 4.bitirmeyi garantileyen Bursaspor Durmazlar, Play-Off turunda ligi 5.sırada bitirecek olan takımla Dörtlü Finallere kalma mücadelesi verecek. Ligin son haftasında 5.lik için Afyon Belediyespor ile Acıbadem Üniversitesi çekişiyor. Afyon Belediyespor, Yalova Belediyespor ile deplasmanda oynarken Acıbadem Üniversitesi ise Gelişim Koleji’ni konuk edecek.

Ev sahibi avantajı Timsahlarda
Statü gereği sezonu ilk 4 içinde bitiren takımların Play-Off turunda ilk iki maçı evlerinde oynama avantajı bulunuyor.  Bursaspor Durmazlar bu avantajı yakaladı ve Play-Off’ta ilk iki maçını Bursa’da oynayacak. Bu müsabakalarda 3 galibiyet alan takım adını dörtlü finallere yazdıracak.

Editör: Haber Merkezi