Afyon belediyespor ve Bursaspor Durmazlar maçında pota arkasında bulunan ev sahibi ekibin taraftarları Bursaspor taraftarlarının bulunduğu tribüne fiili saldırıda bulundu.

Koltukları kırarak, patlayıcı maddeler atarak olay çıkardılar. Emniyet güçleri pota arkasında bulunan Afyon Belediyesporlu taraftarları zor kullanarak salon dışına çıkardı. Bu dakikada Teknik heyet ve oyuncular olayların sakinleşmesini engellemek için soyunma odasına gitti.

Maça 20 dakika ara
Yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından yeniden başlayan oyuna ev sahibi ekip etkili başladı.

Bursaspor'un masörü Şeref yaralandı
Maçın bitimine 1.01 saniye kala Emre Bayav’ın serbest atışları sırasında Bursaspor Durmazlar benchinin arkasında bulunan  Afyon Belediyespor taraftarları oyunculara fiili davranışlarda bulunup koltuk fırlattılar.

Tribünlerinden atılan maddeler Bursaspor'un masörü Şeref Köse’nin başına isabet etti ve Köse kanlar içinde kaldı. Köse’ye müdahale soyunma odası koridorlarında yapıldı.  Bu andan itibaren maçın hakemleri soyunma odasına girdi ve salon boşaltıldı.Emre Bayav’ın son serbest atışı kaçırdı ve maç 74-71 Afyon Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Son maç pazar günü Bursa'da
Bu sonuçla seride durum 2-2’ye geldi ve dörtlü finallere kalacak son takım 7 Mayıs 2017 Pazar günü saat:16:00’da Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan maçın ardından belli olacak.

Editör: Haber Merkezi