Mücadeleye Bursaspor Durmazlar çok etkili başladı. Finalspor hücumlardan boş dönünce Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak ve Şahin Ekmen ile sayılar üretti ve çeyreğin ilk 5 dakikasını 13-0 önde tamamladı. Kalan bölümlerde Karlo Vragoviç ve Şahin Ekmen ile sayılar bulan Potanın Timsahları ilk periyodu 21-12 öne tamamladı.

İkinci çeyrekte de Potanın Timsahları üstünlüğünü devam ettirdi. Dejan Borovnjak, Karlo Vragoviç, Cem Coşkun, Erdem İlter ve Melih Kapucu ile sayılar bulan Bursaspor Durmazlar ilk yarıyı 20 sayı farkla 51-31 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısına konuk takım etkili başladı. Anthony Tucker, Cihad Şahin ve Polat Kocaoğlu ile sayılar bulan Final Gençlik farkı kapattı ve son çeyreğe Bursaspor Durmazlar’ın 66-64 üstünlüğü ile girildi.

Maçın son bölümünde Dejan Borovnjak’ın yeniden oyuna girmesiyle ağırlığını koyan Bursaspor Durmazlar sahadan 91-78’lik skorla galip ayrılarak ligdeki 15.galibiyetini elde etmiş odlu.

Bursaspor Durmazlar’da Karlo Vragoviç 22, Dejan Borovnjak 20 sayı attı. Potanın Timsahları 22.hafta müsabakasında lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Cuma günü saat:19:00’da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi