Perşembe günü başlayacak olan Play-Off öncesinde adeta prova niteliğinde olan karşılaşamaya Bursaspor Durmazlar, Karlo, Şahin, Mert, Yunus ve Dejan  beşiyle başladı. Maça sert savunma yaparak başlayan Potanın Timsahları rakibine kolay sayı şansı tanımadı ve yakaladığı hızlı hücumlarla sonuca gitmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk periyodunda Bursaspor Durmazlar, Dejan borovnjak, Mert Celep ve Karlo Vragoviç ile sayılar üretti. İlk çeyrek Potanın Timsahları 29-11 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da Potanın Timsahları sert savunmasını devam ettirdi ve Yunus, Burak, Karlo ile sayılar üreten Bursaspor Durmazlar soyunma odasına 25 sayı farkla 49-24 önde girdi.

Üçüncü periyota Potanın Timsahları Dejan Borovnjak’ın sayıları ile başladı. Dejan’a Yunus ve Şahin Ekmen de eşlik etti ve son periyoda 72-45 üstün girdi. Farkın verdiği rahatlık son periyota Mert Celep, Erdem İlter ve Cem Coşkun ile sayılar bulan Potanın Timsahları mücadeleyi 91-75 skorla kazanarak normal sezonu 26 galibiyet 8 mağlubiyetle tamamladı.

Bursaspor Durmazlar'da en skorer isim 18 sayıyla Mert Celep olurken Samsun BŞB Anakent takımında Levon Hopkins 17 sayıyla oynadı.

Play-Off perşembe günü başlıyor
Normal sezonu 4. bitiren Potanın Timsahları, ligi 5.sırada bitiren Afyon Belediyespor ile Dörtlü Finallere kalma mücadelesi verecek. 3 maç kazananın turu geçeceği serinin ilk maçı 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat:19:00’da Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Editör: Haber Merkezi