Potanın Timsahları Baş Antrenörü Şemsettin Baş sahaya Karlo Vragoviç, Yunus Çankaya, Burak Erol, Dejan Borovnjak beşini sürdü. Karşılaşmaya her iki takımda karşılıklı basketler bularak başladı. Bursaspor Durmazlar pota altında Dejan Borovnjak ile sayılar bulurken Muğla Ormanspor ABD’li oyuncusu Jefferson ile boyalı alanda etkili oldu. İlk periyodu Bursaspor Durmazlar 21-18 önde tamamlamasını bildi.

Maçın ikinci periyodunda da karşılıklı basketler vardı. Bursaspor Durmazlar da Karlo Vragoviç ve Şahin Ekmen bu periyotta sayı üretirken konuk ekip Ömer Kaan Göğüş ve Emre Özkan ile sayılar buldu. Potanın Timsahları soyunma odasına 9 sayı farkla 50-41 önde girmesini başardı.

İlk yarıda Potanın Timsahları'nda skor dağılımı ise şöyle gerçekleşti.
Dejan Borovnjak 17, Karlo Vragoviç 11, Şahin Ekmen 7, Mert Celep 4, Yunus Çankaya 4, Salih Uğraşan 3, Erdem İlter 2, Melih Kapucu

Mücadelenin ikinci yarısına Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak’ın sayıları başladı. Ardından Salih Uğraşan ile üst üste sayılar buldu ve farkı giderek açtık ve son çeyreğe 16 sayı farkla 71-55 önde girdi.

Son periyotta farkın açılmasıyla birlikte her iki takımda fazla süre alamayan oyuncularını sahaya sürdü. Bu bölümde Bursaspor Durmazlar, Zafer Sezer Alp, Erdem İlter ve Mert Celep ile sayılar buldu. Maçın bitimine 6.00 dakika kala fark 25 sayıya çıktı. 82-57

Geri kalan bölümde Burak Erol ile sayılar bulan Potanın Timsahları mücadeleden 84–65 galip ayrılan taraf oldu. Bursaspor Durmazlar'da en skorer isim 21 sayı 12 ribaunt ile double double yapan Dejan Borovnjak oldu. Maçın en skorer ismi ise 23 sayı atan Muğla Ormansporlu Jefferson oldu.

Bursaspor Durmazlar bu sonuçla ligdeki 24.galibiyetini elde etti. Bursaspor Durmazlar normal sezonun son iki maçında önümüzdeki hafta Cuma günü Gelişim Koleji ile deplasmanda 22 Nisan 2017 Cumartesi günü ise Samsun Büyükşehir Anakent takımı ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi