Yaklaşık 2500 taraftarının muhteşem desteği ile oynayan Bursaspor Durmazlar maça çok iyi başladı. Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkan Sezer Sezgin de müsabakayı protokol tribününden takip etti.

Savunmada istekli ve hata yapmayan Potanın Timsahları hücumda da pota altında Dejan Borovnjak üç sayılık çizgisinin gerisinden ise Yunus ve Karlo ile sayılar buldu ve ilk periyodu 23-10 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyodunda Eskişehir ekibi Murat ile 3 sayılık çizgisinden oldukça yüzdeli oynadı ve bu sporcunun attığı 12 sayı ile fark biraz olsa erise de Bursaspor Durmazlar, Şahin ve Cem Coşkun ile çeyreğin son bölümünde bulduğu basketler ile soyunma odasına 9 sayı farkla 39-30 önde girdi.

İkinci yarı nefesler tutuldu
Mücadelenin üçüncü periyodunda Şahin Ekmen ile sayılar bulurken Joshua Duncan ile sayılar buldu. Çeyreğin bitimine 57.4 saniye kala fark 4 sayıya indi. 54-50.. Son bölümde Burak Erol’un basketiyle Potanın Timsahları son çeyreğe 6 sayı farkla 56-50 önde girdi.

Potanın Timsahları son periyota hücumlardan boş dönerek başladı ve bitime 7.40 kala Buğrahan’ın basketiyle maça denge geldi. 56-56.. Son bölümde Burak Erol ve Yunus Çankaya’nın 3 sayılık basketiyle fark 1 dakika kala 6’ya yükseldi.

Yunus Emre Sonsırma Diskalifiye edildi!
Bu dakikada Yunus Emre Sonsırma ve Marshall hakemler ve tribüne saldırınca Sonsırma oyundan diskalifiye edildi. Marshall’a da teknik faul çalındı. Kazanılan teknik faulleri Karlo Vragoviç sayıya çevirdi ve Bursaspor Durmazlar 77-66’lık skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Dejan Borovnjak​ maçın adamı oldu
Bursaspor Durmazlar bu sonuçla ligdeki 20. galibiyetini elde etti. Potanın Timsahlarında Dejan Borovnjak 20 sayı 10 ribaunt 2 asistlik performansıyla double double yaptı.

20.GALİBİYET TİMSAH YÜRÜYÜŞÜYLE KUTLANDI
Bursaspor galibiyeti taraftarları  ile birlikte yaptıkları tezahüratlar ve Timsah Yürüyüşü yaparak kutladı.

Editör: Haber Merkezi