Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Bursaspor Durmazlar, ilk periyodu 18-10 önde tamamlamasını bildi. Karşılaşmanın ikinci periyoduna da iyi başlayan Potanın Timsahları Erdem İlter, Şahin Ekmenve Dejan Borovnjak ile sayılar buldu ve soyunma odasına

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip üst üste Goldwire ve Sercan Topçu ile bulduğu 3 sayılık basketler ile başladı ve farkı 1’e indirdi. 35-36 Bu dakikadan sonra Bursaspor Durmazlar, Yunus Çankaya ve Dejan Borovnjak ile üst üste sayılar buldu ve çeyreğin bitimine 5 dakikada kala 42-35 üstünlüğe ulaştı.

Bu dakikanın ardından Yunus Çankaya, Dejan Borovnjak ve Salih Uğraşan ile sayılar bulan Potanın Timsahları çeyreğin 39-58 önde tamamladı. Son çeyreğe her iki takımda sayılar bularak başladı. Maçın bitimine 5.51 dakika kala Reha Öz’ün 3 sayılık basketiyle fark 13 sayıya indi. 51-64

Geri kalan dakikalarda Bursaspor Durmazlar hata yapmadı ve mücadeleyi 69-63 kazandı. Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar ligdeki galibiyet sayısını 3’e yükseltti.
Karşılaşmada Bursaspor Durmazların dev pivotu Dejan Borovnjak 28 sayı 11 ribaunt ile double double yaptı.

Bursaspor Durmazlar ligin 7.haftasında 5 Kasım 2016 Cumartesi günü saat:18:00’da Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi