Bursaspor Basketbol Genel Menajeri Nedim Yücel, ilk kez Süper Lig’de mücadele edecekleri için son heyecan olduklarını söyledi. Bursa ve camiaya yakışan bir takım kurmak için çok çalıştıklarını söyleyen Yücel, “ Yaz boyunca her günümüzü oyuncu izlemekle geçirdik. Kazansak da kaybetsek de alkışlanacak bir Bursaspor için çalıştık. Birkaç eksiğimiz var onları da tamamlayacağız” dedi.

ENDER BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI

Basketbol Süper Ligi’nde adım adım gitmek istediklerini vurgulayan Nedim Yücel, “Tarihimizde ilk kez mücadele edeceğimiz bu ligde ilk hedefimiz kalıcı olmak. Ardından da taraftarımızın Avrupa serüvenini başlatıp hasreti bitirmek istiyoruz. Kaliteli bir kadro kurduk, yerli ve yabancı oyuncuları harmanladık. Ender Arslan bu kadroda belirleyici rol oynayacaktır. Buraya gelmek için fedakarlık yaptı. İzzet’ten de beklentimiz fazla” dedi.

TARAFTAR BİZİ BIRAKMAZ

Bursaspor taraftarının desteğine ihtiyaç duyduklarını aktaran başarılı genel menajer, “Bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Bursa seyircisi senelerdir TOFAŞ’ı destekledi kendi takımları da artık bu ligde mücadele edecek. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Haber: Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi