Ev sahibi takım karşılaşmaya Onuralp Bitim, Dave Dudzinski, Derek Needham, Kevarrius Hayes ve Andrew Andrews ilk beşiyle başladı.Mücadelenin ilk periyodunda iki alanı da etkin kullanmaya çalışan yeşil beyazlılar sahadaki tüm oyunculardan aldığı verimle ilk periyodu 10 sayı farkla önde kapattı. (27-17)

Derek Needham'ın son saniye sayısıyla ilk periyodu kapatan Frutti Extra Bursaspor ikinci periyoda da Andrew Andrews'ün pota altından elde ettiği sayıyla başladı. Umana Reyer çift hanelere ulaşan farkı elde ettiği hızlı hücumları değerlendirerek 2 sayıya kadar düşürdü. (29-27)

Bursa temsilcisi Needham, Onuralp ikilisiyle farkı yeniden açmaya çalışsa da sonrasında yaptığı top kayıplarıyla farkın erimesine engel olamadı. (36-33)

Ev sahibi takım maçın 15. Dakikasında ritmini düşürse de soyunma odasına 41-35 önde gitti. Frutti Extra Bursaspor, mücadelenin ikinci yarısında Onuralp Bitim ve Andrew Andrews'ün iyi oyunuyla farkı yeniden çift hanelere çıkardı. (50-40)

Kevarrius Hayes ile pota altında ciddi bir hücum grafiği çizen Alimpijevic'in öğrencileri üçüncü periyodu da 64-53 önde tamamladı.

Son çeyreğe önde giren ev sahibi takım savunmada gösterdiği gayreti yayın gerisinde de gösterince farkın erimesine engel oldu.

Avrupa haftasını oynayan Frutti Extra Bursaspor Umana Reyer Venice'yi sahasında 80-66 yenmeyi başardı.

Editör: Haber Merkezi