Güneşli güzel bir havada yapılan ve 22 takımın kıyasıya mücadele ettiği organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. DJ eşliğinde birbirinden güzel şarkılar eşliğinde izleyenlerin de keyif aldığı organizasyona Bursasporlu taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

Organizasyonun sponsorları da kurdukları standlar ile katılımcılara ücretsiz ürün dağıtımı gerçekleştirdiler. Yaklaşık 5 saat süren organizasyonunun finali Eren Dekan Bayraktar, Kıvanç Dinler, Batuhan Doğdu ve Barhan Topuz’dan oluşan Team KD takımı ile Gürcan Cüceloğlu, Ahmet Güney, Emirhan Turan, Ökkeş Yıldız’dan oluşan Catastrophe takımı oynadı.

Büyük bir mücadeleye sahne olan final müsabakasını kazanan takım ise Catastrophe oldu. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödül dağıtımı gerçekleştirildi.   

Oldukça büyük ilgi gören sokak basketbol turnuvası önümüzdeki yaz yine Timsah Arena Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Bursaspor Kulübü turnuvaya sponsorluk yaparak büyük katkı sağlayan Erikli, Bursa Beton, Golf Dondurma, Hummel ve Medicabil Hastanesi’ne teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi