Genç Erkek Voleybol Milli Takımı, ağustos ve eylül aylarında Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında mücadele verecek.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, millilerde takım ve kamp kadrosu belirlendi.

Türk Milli Takımı ilk olarak, 23-27 Ağustos'ta Sırbistan’da düzenlenecek Balkan Şampiyonası'na katılacak. Ay-yıldızlılar sonrasında ise 2-11 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde madalya arayacak.
Milliler, iki şampiyonaya için hazırlıklarını, 4 ayrı aşamada gerçekleştirilecek. Milli takım 7-20 Temmuz'da İzmir’de, 21-25 Temmuz ve 26 Temmuz-8 Ağustos'ta İstanbul’da, 8-11 Ağustos tarihlerinde Polonya’da ve son olarak 12-21 Ağustos'ta da yine İstanbul’da kamp yapacak.

Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu yönetiminde kamp yapacak Genç Erkek Voleybol Milli Takımı'nda şu sporcular yer alıyor:

Pasörler: Furkan Gök, Onur Çukur ve Muzaffer Yönet (Arkas Spor)

Orta Oyuncular: Burak Kamçı (Galatasaray), Burakhan Tosun (Fenerbahçe), Furkan Aydın (Halkbank), Halil İbrahim Kurt (Fenerbahçe), Hasan Kaan Kar (Arkas Spor), Uğur Kılınç (TFL Altekma) ve Yiğit Yıldız (TVF Spor Lisesi)

Köşe Oyuncuları: Ali Deniz Yılmaz (TVF Spor Lisesi), Anıl Durgut (Fenerbahçe), Batuhan Avcı (Beşiktaş), Berkay Bayraktar (TOFAŞ), Fatih Uslu (Maliye Milli Piyango), Oğuzhan Doğruluk ve Yusuf Eken (Ziraat Bankası)

Liberolar: Deniz İvgen (Okyanus Koleji), Gökhan Göktuğ Alta (Maliye Milli Piyango)
Editör: Haber Merkezi