Düzenlenen organizasyona Bursaspor İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil ve Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Organizasyonda Bursasporun Baş Antrenörü Emin İmen’in voleybola kazandırdığı ve şuanda aktif sporculuk hayatını tamamlamış sporcular, kızlarına karşı gösteri maçında sahne aldılar. Ardından Bursaspor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor’un oyuncuları 1 setlik gösteri maçında karşı karşıya geldiler.

Kansere karşı farkındalık çok önemli
Organizasyonda konuşan Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, "Geçtiğimiz günlerde Bursa’mıza Avrupa Şampiyonluğu’nu getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor’u bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün burada kansere dikkat çekmek ve erken teşhisin önemini vurgulamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kanser, yaş, cinsiyet, ırk ayrımı gözetmeksizin insanlığı tehdit ediyor. Farkındalık ve bilinçlenme çok büyük önem arz ediyor. Böyle bir hastalığın mücadelesi topyekün yapılmalı. Bu organizasyona destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye, Bursaspor’umuzun başkanı Ali Ay’a ve Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ersin Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kansere dikkat çekiyoruz

İkinci başkanımız Ali Ademoğlu ise yaptığı açıklamada, “Çok önemli bir organizasyonda bir araya geldik. Bu mesaj çok önemli. Sanat ve spor ailesine ben çok değer veriyorum. Çünkü sanatçı ve sporcu olmak kolay değil. Kentini ve ülkesini  aydınlatan kişilerdir. Kansere dikkat çekmek için buradayız. Bu sorunu duyurmak için gereken her konuya destek vermek görevimiz” dedi.

Kanserden korkmuyoruz
CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil ise "Kanserle 30 yıldır mücadele eden bir kişi olarak bu gerçekle yüzleşmeliyiz. Korkarak değil, bilerek mücadele edeceğiz. Geç kalmaktan kork, kanserden korkma. Her dört insandan birisinde kanserle karşılaşacağız ama hepsini kaybetmeyeceğiz. Çünkü erken tanıyla bu savbaşı kazanacağız.  

Organizasyonun sonunda takım kaptanlarına çiçek takdim edildi ve destek veren tüm kişi ve kurumlar günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi